0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023 - 8:46
No menu items!

Vosganian, pe blog: Ştiţi cine a ocupat biroul meu de ministru? The winner is… Remus Vulpescu!

spot_img

remus vulpescu

Fostul ministru al economiei Varujan Vosganian a anunțat pe blog cine a ocupat biroul lui după ce a demisionat din funcţia de ministru. El a scris: „The winner is… Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin…”.

„Vreţi să ştiţi cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria şi am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is… Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin…”, a scris Varujan Vosganian pe blogul său.

În prezent, Remus Vulpescu este directorul de cabinet al vicepremierului Daniel Chițoiu, care asigură interimatul la Ministerul Economiei, după demisia lui Vosganian. Vulpescu face parte şi din Consiliul de supraveghere al Hidroelectrica.

Remus Vulpescu a fost şef al Oficiului Participatiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), funcţie din care a demisionat în urmă cu an, ca urmare a insuccesului privatizării Oltchim, al cărei câştigător fusese declarat Dan Diaconescu.

Andrei Tudor