3.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 7:49
No menu items!

Voiculescu, pe blog: “Nu voi renunța niciodată la cele 3 valori supreme care mă caracterizează: demnitate, onoare și curaj”

spot_img

Dan Voiculescu a postat, vineri, pe blogul său, un text intitulat “Vinovații fără vină”

Dan Voiculescu_SZ 1

Dan Voiculescu scrie, vineri, într-o postare pe blogul personal cu titlul “Vinovații fără vină”, că a îndrăznit să nu cenzureze “în niciun fel libertatea presei și exercițiul liber al profesiei nobile de jurnalist.

Am îndrăznit să nu cenzurez în niciun fel libertatea presei și exercițiul liber al profesiei nobile de jurnalist. Doresc, în același timp, să le mulțumesc jurnaliștilor de la Antena 3 pentru scrisoarea lor de suflet. Am primit foarte multe mesaje de solidaritate. Îi asigur pe toți că nu voi renunța niciodată la cele 3 valori supreme care mă caracterizează: demnitate, onoare și curaj.

Ceea ce regret cel mai mult în dosarul ICA este faptul că, oameni nevinovați, care toată viața lor au fost cinstiți, sunt acum târâți fără vină într-un proces politic nedrept. Oameni precum prof. Sin Gheorghe, prof. Mencinicopschi, cenzorii Alexandru Petre, Vica Ene, ca și toți ceilalți, au de suferit, ei și familiile lor, pentru că Traian Băsescu dorește să se răzbune pe principalul său adversar politic. Cer scuze de la toți cei atrași, fără vina lor, în acest proces. Mă bucur să constat că, în ciuda consecințelor pe care lupta mea cu Traian Băsescu le-a avut asupra vieții lor, acești oameni nu au arătat niciodată resentimente față de mine.

Dan Voiculescu

Magistrații Curții de Apel București erau așteptați, vineri, la ora 12.00, să pronunțe sentința definitivă în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

R.D.