18.3 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 12:12
No menu items!

Voicu: Apropierea PNL-Becali are mai multe avantaje decât dezavantaje

spot_img

Apropierea dintre Becali şi USL aduce mai multe avantaje decât dezavantaje, susţine vicepreşedintele liberal Mihai Voicu. El declară în replică la declaraţiile fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu, că o candidatură a finanţatorului echipei Steaua din partea USL e o chestiune de pragmatism, de eficienţă.
“Sunt coleg de alianţă cu câteva sute de mii de oameni. E firesc ca aceştia să reprezinte o diversitate de opinii şi de moduri de prezentare”, a precizat Voicu. De aceea, liderul PNL susţine că nu are absolut nici un fel de reţinere în privinţa înscrierii lui Becali în PNL, pentru a putea candida la parlamentare din partea USL. „Şi eu privesc tot din punct de vedere al eficienţei, al pragmatismului această mini-alianţă, i-aş spune. Nu am nici un fel de reţinere, de aceea am şi votat în consecinţă”, afirmă liberalul.

Voicu spune că analizele punctuale în zona în care urmează să candideze domnul Becali arată o victorie clară a acestuia în colegiul său din partea USL. O extindere a discuţiei nu cred că putem s-o facem fără nişte analize prealabile, care momentan nu există. Nu am simţit însă, în acest week-end am fost în colegiul meu, e vorba de municipiul Calafat şi câteva localităţi din jur, nu am simţit nici măcar vreun interes, darămite vreo controversă pe acest subiect în rândul unor oameni cu care am apucat să vorbesc, n-are relevanţă sociologic, e doar un exemplu, a continuat Voicu. (C.C)