8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 7:54

Vloggerul „Colo”, anchetat de Poliția Capitalei pentru instigare la violarea minorelor. VIDEO

spot_img

Poliția Capitalei a deschis o anchetă, după ce un vlogger român, Alexandru Bălan, a scandalizat printr-o serie de afirmații făcute la adresa fetelor minore.

Alexandru Bălan, alias Colo, un vlogger cu peste 850.000 de urmăritori pe canalul de Youtube, le-a povestit fanilor, pe pagina de Facebook, o experiență pe care a avut-o cu o minoră și a abordat și modul în care arată elevele din ziua de azi.

„Eu, daca nu eram in nicio relatie cu nimeni, va spun singer, cat de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeti-ma pe cuvant! La modul cu picioare-n gura, s-o scuipi in gura, sa-i zici “cine-i taticul tau?’, sa-i dai cu palme, s-o tii cu capul de pereti, sa-i pui piciorul pe fata. Eu am niste fetisuri mai ciudate, stii, gen, adica aleia se vedea ca-i place sarpele. Credeti-ma, astea nu trebuie iertate!”, a spus Bălan pe canalul său.

„În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, anunță DGPMB.

Ulterior, într-o nouă postare pe canalul de Youtube, după ce un val de critici și indignare la adresa sa pornit pe rețelele de socializare, Alexandru Bălan a cerut scuze, explicând că a fost interpretat greșit și că, de fapt, a fost o glumă „extraordinar de proastă”.