3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 3:57
No menu items!

Vladimir Putin a semnat decretul de grațiere a lui Mihail Hodorkovsk. Fostul magnat al petrolului a fost eliberat din închisoare – UPDATE

spot_img

 Vladimir-Putin

UPDATE

Vladimir Putin a semnat vineri decretul de grațiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, iar decizia va intra în vigoare imediat.

“Către ora (locală) 12.20 Mihail Hodorkovski a părăsit închisoarea”, a declarat o sursă neprecizată pentru agenţia Interfax. Conducerea regională a Administraţiei penitenciare nu a confirmat această informaţie.

Preşedintele rus a anunţat joi, că Hodorkovski, eliberabil în august 2014, i-a adresat o cerere de graţiere din motive umanitare, mama acestuia fiind bolnavă.

Președintele rus Vladimir Putin a semnat vineri decretul de grațiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, aflat în închisoare de 10 ani, iar decizia va intra în vigoare imediat, a anunțat Kremlinul, relatează AFP.

Preşedintele rus a anunţat joi, în pofida oricărei aşteptări, că Hodorkovski i-a adresat o cerere de graţiere din motive umanitare, mama acestuia fiind bolnavă.

C.A.