29.6 C
București
marți, 22 iunie 2021 - 22:51

Vladimir Putin a divorţat oficial de Liudmila

spot_img

putin si liudmila

Preşedintele rus Vladimir Putin a divorţat în mod oficial de Liudmila, de care era despărţit de mai mulţi ani, a confirmat miercuri un purtător de cuvânt al Kremlinului. Menţiunea “căsătorit” a dispărut din biografia lui Vladimir Putin postată online pe site-ul preşedinţiei ruse, a subliniat miercuri agenţia de stat Itar-Tass, informaţia fiind preluată de televiziunea publică.

Agenţia l-a întrebat pe Dmitri Peskov, un purtător de cuvânt a Kremlinului, dacă acest lucru înseamnă că preşedintele rus a divorţat în mod oficial. “Acest lucru înseamnă că divorţul a avut loc”, a răspuns Peskov.

Vladimir Putin, a cărui viaţă privată este un subiect tabu pentru presa rusă, a surprins întreaga ţară, în iunie, anunţând, alături de Liudmila, că s-a despărţit de ea, într-un interviu televizat regizat cu atenţie.

Preşedintele rus a declarat că este vorba despre “o decizie comună”, după aproape 30 de ani de căsătorie.

“A fost o decizie comună, iar căsătoria noastră s-a încheiat deoarece nu ne mai vedeam aproape deloc. Fiecare are propia viaţă”, declara atunci fosta soţie a preşedintelui. “Este un divorţ civilizat”, continua Liudmila Putina, fără să spună dacă s-a pronunţat o hotărâre cu privire la divorţ.

C.A.