24.4 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 20:39
No menu items!

Virgil Popescu, audiat la Parchet după incidentul cu George Simion din Parlament

spot_img

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost audiat de procurori, în dosarul deschis după incidentul din Parlament, când a fost agresat de liderul AUR, George Simion.

Procurorii din cadrul Parchetului General l-au audiat pe ministrul Energiei, în acest dosar deschis in rem, în care faptele sunt de ultraj şi tulburare a liniştii publice.

Ministrul Virgil Popescu a dat declaraţii timp de câteva ore în faţa procurorului de caz, a spus tot ce s-a întâmplat şi că va merge mai departe cu acest proces, arată Antena 3.

George Simion urmează să fie și el audiat în urma incidentului din 7 februarie. Atunci, ședința plenului Camerei Deputaților, în care urma să fie prezentată moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, a fost declarată închisă după episodul de o agresivitate fără precedent, generat de liderul deputaților AUR George Simion. Simion a urcat la tribuna plenului Camerei, în timp ce ministrul Energiei Virgil Popescu îşi susţinea discursul la moţiunea simplă împotriva sa şi l-a luat de gât pe demnitar.

Ministrul Energiei a anunțat ulterior că i-a făcut plângere penală lui George Simion, iar acesta a declarat că nu îi este teamă că va fi acuzat penal sau în instanță de acest ministru „incompetent dacă nu mai am voie să îi spun hoț”.

                                                                                                                 Adina Silav