8.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 18:50
No menu items!

Virgil Popescu a propus excluderea din PNL a parlamentarilor liberali care au semnat pe listele AUR pentru suspendarea lui Iohannis

spot_img

Ministrul interimar al energiei, Virgil Popescu, a condamnat, luni seara, într-o postare pe Facebook demersul AUR legat de suspendarea președintelui Klaus Iohannis și a precizat că a cerut, în ședința Biroului Executiv (BEX), excluderea din partid a parlamentarilor PNL care semnează pentru demararea procedurilor de suspendare. 

“Știu că traversăm o perioada delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule. Care, culmea, se dau “apostolii” națiunii și a celor “năpăstuiți”. În mod agresiv, de multe ori, prin stilul lor strident încearcă să își ascundă adevăratele intenții: să destabilizeze România! Și astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a președintelui. Fără un motiv real. Așa…pe vorbe!
 
Condamn această fățărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR!
 
Și, totodată, le-am cerut colegilor din BEX să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adancire a crizei și de a zgudui democrația. Regret că au existat momente când și alți colegi de pe scenă politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României”, a scris Virgil Popescu pe contul său de Facebook. 
 
“P.S. Întrebare retorică: Cum poți avea alegeri anticipate și totodată să suspenzi și Președintele României?!?”, a adăugat acesta.
 
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat, luni, într-o conferință de presă la Palatul Parlamentului, că formațiunea sa demarează procedura pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Noi pregătim tabele pentru a strânge semnături de la parlamentari, ne-au semnat deja și parlamentari PNL“, a spus George Simion. 
Raluca Dan