2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 22:39
No menu items!

Virgil Guran dă vina pe Parlament și pe cetățeni pentru situația actuală. Mircea Badea: Sunteți odios. Stalinist

spot_img

Vicepreședintele PNL Virgil Guran a fost etichetat, vineri, în ediția emisiunii Obiectiv, de la Antena 3, drept „odios” și „figură stalinistă profundă”.

Liderul liberal a fost întrebat de moderatori despre starea actuală din România în pandemie, acesta încercând să explice din punctul său de vedere de ce s-a ajuns aici. El a încercat să argumenteze vorbind despre izolare și testare și despre cum oamenii infectați se plimbă liberi. El a pus această situație pe seama iresponsabilității cetățenilor și, pe modelul lui Klaus Iohannis, a legilor adoptate în Parlament de PSD, fără să țină cont, în calitate de consilier al premierului, de bâlbele Guvernului, din aceste luni. Pentru testarea în masă, Guran acuză birocrația unor funcționari pentru lipsa autorizării aparaturii, cu toate că în privința produselor medicale, Guvernul a putut da liber la achiziții directe, fără niciun fel de control.

Prezent, prin telefon, în emisiune, realizatorul tv Mircea Badea, a intervenit și i-a întrerupt lui Virgil Guran retorica greșită, spunând că este „odios”. Guran a încercat să-i spună lui Mircea Badea că ar trebui să fie educat, realizatorul tv replicându-i că nu este. A urmat o larmă totală, Mircea Badea spunându-i că promovează o „filosofie stalinistă profundă”.

Realizatorul Antena 3 a susținut în continuare că suntem conduși de niște staliniști. „Le place stalinismul, și nu lumea civilizată”, a spus Badea despre guvernanți, referindu-se la internarea cu forța a românilor.