3.9 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 12:09
No menu items!

Viorica Dăncilă, după învestirea Guvernului Orban: Vom fi cea mai grea Opoziție!

spot_img

Parlamentarii PSD care au votat Guvernul Orban vor fi excluşi din partid, a anunțat Viorica Dăncilă.

Într-o declarație de presă susținută la sediul PSD,la scurt timp după votul din Parlament,

Dăncilă a avut un mesaj pentru noul Guvern. “Vom face cea mai dură opoziție!”, a spus Dăncilă.

Ea a numit noul Executiv “guvernul-ghilotină”.

“De astăzi, Partidul Social Democrat intră în mod oficial în opoziție. Și ne vom asuma cu maximă seriozitate toate responsabilitățile care decurg din acest rol.

Și dacă tot vorbim de responsabilitate și de asumare, aș vrea să fie foarte clar că, în conformitate cu decizia luată în ultima ședință a Comitetului Executiv, toți cei care au trădat la acest vot au fost deja excluși din Partidul Social Democrat. Așa e normal și așa e corect față de toți românii care și-au pus încrederea în noi.
Eu garantez că vom fi cea mai grea opoziție pe care acest Guvern improvizat o poate avea. Acest Guvern-ghilotină, cel mai vulnerabil Executiv de după 1989 la șantajul grupurilor de parlamentari trădători, un guvern slab și expus corupției.
Vom lupta împotriva lor pentru drepturile românilor, care nu au de ce să accepte să trăiască într-o teamă continuă pentru ziua de mâine”, a spus Viorica Dăncilă.
Guvernul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi. Nu a fost niciun vot împotrivă.