3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 9:45
No menu items!

Viorel Hrebenciuc: “Ponta nu a făcut decât să-şi exercite atribuţiile până la sfârşit”

spot_img

Viorel Hrebenciuc
foto: bacau.net

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, referitor la propunerile de procurori şefi avansate miercuri de Victor Ponta, că acesta “nu a făcut decât să-şi exercite atribuţiile până la sfârşit, ceea ce arată că este un om de decizie, care nu poate fi întors prea uşor din hotărârile pe care le ia”.

“Victor Ponta nu a făcut decât să-şi exercite atribuţiile până la sfârşit, ceea ce arată că este un om de decizie, care nu poate fi întors prea uşor din hotărârile pe care le ia”, a spus Hrebenciuc, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor. “Aşa cum aţi văzut, şi presa internaţională a remarcat prestaţia domniei sale”, a adăugat deputatul PSD.

După ce inițial a lăsat să se înțeleagă că, din poziția de ministru interimar al justiției, își va asuma desemnarea procurorilor șefi, și implicit nominalizarea Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA, Victor Ponta a declarat marți că renunță la un astfel de demers și că va numi un nou ministru al justiției, propus de PNL, care să urmeze procedura cerută de Comisia Europeană, de CSM și de asociațiile profesionale ale magistraților pentru numirea procurorilor șefi. Marți seară însă, după discuția cu președinte Traian Băsescu, Victor Ponta a revenit și a transmis propunerile sale CSM pentru avizare.

R.D.