Viorel Cataramă: “Partidul este condus pe persoana fizică Ludovic Orban”

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a declarat luni, că rezultatul referendumului este o lecţie şi pentru PNL, iar partidul din care face parte este condus pe persoana fizică Ludovic Orban.

“Pentru liberali, acest eşec conturează tot mai clar posibilitatea, pe care am semnalat-o deja în mai multe rânduri, că partidul să nu se claseze în primele două locuri la alegerile europarlamentare şi, pe cale de consecinţă, să nu-şi poată propulsa candidatul în turul doi al alegerilor prezidenţiale din 2019. Asta este adevărata dramă care ne pândeşte!”, a spus Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte PNL Sector 2, citat de MEDIAFAX. 

Cataramă l-a atacat dur pe Ludovic Orban, despre care a spus că duce partidul în direcţia greşită.

Iar consecinţele le vom suporta cu toţii, deşi vinovat nu este decât preşedintele, întrucât de mai multă vreme partidul este condus pe persoana fizică Ludovic Orban. În acest context nemulţumirea unor colegi este întemeiată, trebuie urgent discutată ideologia partidului, stabilite măsuri alternative la guvernarea socialistă şi, nu în ultimul rând trebuie aleasă o nouă conducere; şi asta, până nu este prea târziu! Şi încă ceva: Să învăţăm că a spune oamenilor ceea ce credem noi că vor ei să audă si nu ceea ce gândim este o greşeală uriaşă care se plăteşte scump!“,a mai spus Cataramă.

Cataramă l-a atacat în repetate rânduri pe Ludovic Orban, spunând că acesta trebuie înlăturat de la şefia PNL pentru lipsa de comunicare, deciziile pe care le ia fără să se consulte cu ceilalţi liberali şi pentru faptul că a “predat” guvernarea la începutul anului, atunci când a mers la consultările de la Cotroceni fără vreo propunere de premier.

Biroul Executiv al PNL a votat, în 9 iulie, excluderea lui Cataramă, la propunerea lui Ludovic Orban, pe motiv că a încălcat statutul partidului.

Comisia de arbitraj PNL Bucureşti a stabilit, însă, în luna august, că decizia de excludere a lui Viorel Cataramă din PNL este nulă, având în vedere că mai multe puncte din statutul partidului nu au fost respectate, inclusiv articolul ce prevede anunţarea din timp a persoanelor vizate de excludere şi dreptul la apărare.

R.D.

foto: antena3.ro

NICIUN COMENTARIU