1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 2:34
No menu items!

Viorel Cataramă și Adina Alberts – luna de miere, în Marea Chinei. Vezi ce meniu exotic au la nuntă

spot_img

Viorel Cataramă și Adina AlbertsViorel Cataramă și Adina AlbertsS-au cunoscut în 2010 întâmplător, în acelaşi an s-au logodit şi, după trei ani de relaţie, iată că se căsătoresc. Magnatul Viorel Catarama şi medicul estetician Adina Alberts vor spune “da” în faţa ofiţerului stării civile sâmbătă, 22 iunie, la reşedinţa lor de la Snagov. Imediat după nuntă, proaspătul cuplu va pleca în îndepărtata Asie, într-o destinaţie cel puţin “altfel”: insula Hainan din Marea Chinei de Sud.

Va fi nunta anului 2013. Omul de afaceri Viorel Cataramă, a cărui avere depăşeşte 200 de milione de euro, renunţa la burlăcie şi oficilizeza relaţia pe care o are de trei ani cu una dintre femeile de succes ale momentului, medicul estetician Adina Alberts. Chiar dacă nu vor fi mai mult de 100 de invitaţi, nealeși pe criterii de avere sau funcţii publice, ci prieteni şi rude, petrecerea se anunţă fastuoasă. Corul şi orchestra Operei Române, Loredana, Petre Geambasu Bând şi Daniela Condurache vor cânta pentru invitaţi, iar masa nu va fi una tradiţională, ci “exotică”: fructe de mare, miel franţuzesc, brânzeturi şi 9 feluri de vin din Australia, Franţa şi California. Apropiaţi ai cuplului au dezvăluit pentru Sursa Zilei ca Viorel Catarama a ales, prinţe alte vinuri, unul franţuzesc – Château Mouton Rothschild- din anul naşterii miresei, 1969. Pentru petrecăreţii care vor apuca totuşi dimineaţa la Snagov, se vor pregăti şi câteva bunătăţuri româneşti: ciorbă de potroace şi sărmăluţe cu mămăliguţa.

Imediat după nuntă, Viorel Catarama are pregătită pentru soţia să o surpriză: o destinaţie “altfel” unde să petreacă luna de miere. Aceleaşi surse ne-au dezvăluit locaţia: Insula Hainan – China, situată în Marea Chinei de Sud.  Denumită şi Hawaii Asiei, insula Hainan este a doua ca mărime din China, după Taiwan şi se înfăţişează vizitatorilor că o uriaşă piatră de jasp înconjurată de valuri incredibil de albastre. O noapte de cazare într-unul dintre resorturile de cinci stele de pe insula poate depăşi cu uşurinţă 1.500 de euro.

Insula Hainan, este a doua ca mărime din China, după Taiwan. Despărţită de Peninsula Leizhou prin strâmtoarea Qiongzhou (cu o lăţime de numai 20 km), insula se înfăţişează vizitatorilor că o uriaşă piatră de jasp înconjurată de valuri albastre. Plajele întinse cu nisipuri fine, apa mării cu o temperatură plăcută, pădurile de cocotieri, raul Wanchuanhe, muntele Wuzhishan (muntele celor 5 degete) toate acestea atrag an de an tot mai mulţi turişti.Insula Hainan, locul în care Viorel Cataramă își face luna de miere cu soția sa, Adina Alberts

Pe insulă, în afară de fermecătoarele peisaje tropicale, întâlnim numeroase vestigii istorice şi monumente culturale. Printre cele mai cunoscute obiective turistice din Hainan se număra comună Boao de pe litoral, unde se organizează în fiecare an Forumul Asiatic; Xinglong cu izvoarele asle termale, Insula Maimuţelor de la Lingshiu, Tianxiahaijiao – care, în traducere, inseamana Capătul Lumii, Nanshan cu vechi tradiţii culturale, staţiunea de odihnă din golful Yalong şi parcul de pe coasta estică a capitalei provinciei, Haikou.

Nicoleta Vera