-2.3 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022 - 1:30
No menu items!

Violeta Alexandru, amenințată cu moartea de un pensionar. Bătrânul a fost amendat

spot_img

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost agresată verbal, duminică, de un pensionar, în timpul unei conferințe de presă ținută în aer liber. Bătrânul cerea mărirea pensiilor și alocațiilor, însă după ce a vociferat de la distanță, s-a apropiat de demnitar și a amenințat că îl omoară. Pensionarul s-a aflat la o distanță mică de ministru și nu purta niciunul mască. Înregistrarea incidentului poate fi urmărită aici. Pensionarul a fost amendat de catre Politie.

”Mărește pensia! Huo! Minciuni! Ia mâna de pe mine, că te omor!”, au fost câteva dintre replicile pensionarului care s-a manifestat irascibil în timpul conferinței. ”Vă rog să nu fiți agresiv”, l-a rugat ministrul pe bătrân.

Reacția ministrului s-a îndreptat spre PSD, afirmând că partidul exploatează și manipulează cazurilor bătrânilor cu probleme. Demnitarul i-a dat cuvântul lui Ciprian Ciucu și a încercat să stea de vorbă cu pensionarul despre problemele pe care acesta le reclama.

Pensionarul a fost amendat de catre Politie.

“Astazi (duminica – n.r.), in jurul orei 12:00 prin apel 112 a fost sesizat faptul ca un barbat recalcitrant tulbura ordinea si linistea publica pe o strada din sectorul 6, unde se desfasoara o conferinta de presa. La fata locului au ajuns politisti ai Sectiei 25, insa la momentul sosirii nu a fost identificata nicio persoana recalcitranta in respectiva locatie. Ulterior barbatul a fost identificat si sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991”, a transmis Politia Capitalei.