-1.3 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 10:20
No menu items!

Violator în serie, reţinut în Capitală. Are 20 de ani și își alegea victimele de la stația de metrou 1 Decembrie 1918

spot_img

catuse

Un violator în serie a fost reţinut, joi, în Capitală, de poliţiştii Secţiei 13, după ce ar fi violat o tânără în vârstă de 22 de ani şi ar fi încercat să violeze alte două femei. Anchetatorii bănuiesc însă că numărul victimelor este mai mare.

Poliția Capitalei a transmis, într-uncomunicat de presă că “la data de 17 aprilie a.c., poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie, pe raza municipiului Bucureşti“.

Surse judiciare au explicat că tânărul, Nicușor Dumitrache, a comis primul viol pe care anchetatorii au reușit să-l probeze, în noaptea de 3 spre pe 4 aprilie, în jurul orei 1.00. A urmărit o fată de 22 de ani până când aceasta a intrat în scara blocului, după care a bătut-o şi a violat-o.

Criminaliștii au descoperit apoi că, cu doar câteva zile înainte, pe 29 martie, Dumitrache a pândit în faţa staţiei de metrou 1 Decembrie 1918, iar în jurul orei 22.00 a urmărit o femeie în vârstă de 32 de ani pe care a atacat-o pe o stradă pustie. Bărbatul a încercat să o violeze, însă victima l-a zgâriat pe faţă şi a reuşit să scape. Înainte ca femeiea să fugă, agresorul a încercat să-i ia acesteia geanta, însă nu a reuşit.

Ultimul atac cunoscut de poliţişti s-a produs pe 12 aprilie, în jurul orei 23.15, după ce violatorul şi-a ales victima tot la staţia 1 Decembrie 1918. Dumitrache a urmărit o femeie în vârstă de 40 de ani, pe care, după ce a lovit-o cu pumnul şi a trântit-o la pământ, a încercat să o violeze. Femeia a reuşit să fugă după ce l-a muşcat de mână.

Nicuşor Dumitrache a fost reţinut şi este cercetat pentru viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie. Poliţiştii bănuiesc că acesta a comis mai multe fapte, însă victimele au evitat să depună plângere.