9.2 C
București
sâmbătă, 27 februarie 2021 - 20:21

VIOLATOR ÎN SERIE, care le punea femeilor cuțitul la gât, actor principal în clipul de campanie al PNL / VIDEO

Un bărbat de 46 de ani din Copșa Mică, Sibiu, care locuia însă în Capitală, a fost reținut de polițiștii bucureșteni pentru mai multe acuzații de viol și tentativă de viol. Alexander Zudor a fost însă și principalul protagonist al clipului de campanie al PNL pentru alegerile europarlamentare.

Viața dublă a actorului care apare în clipul România în primul rând (imn PNL) nu ar fi fost descoperită probabil, dacă o femeie pe care a încercat să o agreseze în liftul blocului nu ar fi depus plângere la poliție, iar imaginile de pe camerele de supraveghere nu ar fi fost coroborate cu descrierile altor femei, victime ale aceluiași individ.

Alexander Zudor este născut în 1974, în Copșa Mică, județul Sibiu și trăia în București din reclamele în care juca alături de alți actori – principalul clip în care apare este cel al PNL din luna mai 2019, dar actorul a mai făcut reclame pentru Fan Curier, Chio Chips, Savini Due și altele.

Prins la trei luni de la primul viol

Conform declarațiilor victimelor, Alexander Zudor le punea femeilor cuțitul la gât. Prima sa victimă a reclamat, pe 1 noiembrie, că în timp ce mergea spre casă, în dreptul unui imobil din sectorul  5, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor,  a  împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

După o lună, o altă femeie a reclamat la aceeași secție de poliție că era pe stradă, pe la ora 21.30, când a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran.

Ultimul caz însă, la jumătatea lunii decembrie, le-a adus anchetatorilor și imagini suprinse de camerele de supraveghere din holul blocului în care o femeie a fost agresată de același individ. Bărbatul a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale, dar femeia a țipat, așa că violatorul a renunțat și a fugit. 

 

Alexander Zudor a fost audiat de poliția, iar din casa lui au fost ridicate mai multe probe care îl indică drept făptaș al mai multor violuri. El va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cora Dumitrescu