15.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 1:49
No menu items!

Vin Diesel primeşte o stea pe Hollywood Walk of Fame

spot_img

Vin Diesel primeşte o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actorul american Vin Diesel, care s-a remarcat în filme de acţiune, precum cele din francizele „Furios şi iute” şi „Riddick”, primeşte, astăzi, o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

„Vin este unul dintre actorii-producători subestimaţi”, a declarat Donna Langley, administrator Walk of Fame. Dacă fanii lui Diesel sunt obişnuiţi cu alura sa musculoasă, actorul are şi o faţă necunoscută- cea de producător al filmelor de acţiune.

Înainte de a deveni un star, Diesel a fost cineast independent, semnând scenariul şi regia unor filme care au rulat la festivaluri precum cele de la Sundance şi Cannes. Cel mai probabil, după ce se va retrage, Diesel va alege din nou să stea în spatele camerei de filmat.

Actorul şi-a început cariera la vârsta de 7 ani, dar oportunităţile au devenit din ce în ce mai puţine odată cu înaintarea sa în vârstă. În 1990, Diesel a ajuns la Los Angeles pentru prima dată şi a avut nevoie de foarte mult timp pentru a deveni vedetă.

„Totul este să aştepţi momentul potrivit când dai tot ce poţi”, a declarat Diesel.

Printre filmele în care a jucat Vin Diesel se numără cele din franciza „Furios şi iute/ Fast & Furious”, franciza „Riddick”, „Babylon A.D.” (2008), „Bona de la forţele speciale/ The Pacifier” (2005), „Pe cont propriu/ A Man Apart” (2003), „Triplu X/ XXX” (2002) – Xander Cage, „Patru băieţi şi o geantă/ Knockaround Guys” (2001) şi „Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan” (1998).

E.T.