16.3 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 3:58
No menu items!

Vin Diesel: „Fast and Furious 7” va fi lansat în aprilie 2015

spot_img

 paul_walker_vin_diesel_

Filmul de acţiune „Fast and Furious 7”, ale cărui filmări au fost oprite după moartea subită a actorului Paul Walker, decedat într-un accident de mașină pe 30 noiembrie, va fi lansat pe 10 aprilie 2015, a anunțat duminică, pe o pagină de spcializare, Vin Diesel, unul dintre starurile acestei francize.

Vin Diesel a publicat pe pagina sa de Facebook că filmul Furios şi Iute 7 va fi lansat, premiera fiind programată pentru 10 aprilie 2015: „«Fast and Furious 7» va fi lansat pe 10 aprilie 2015! El şi-ar dori ca voi să aflaţi primii” – o referire la actorul Paul Walker, decedat pe 30 noiembrie în Santa Clarita din California.

Mesajul lui Vin Diesel de pe pagina de Facebook a cuprins o imagine cu el şi Paul Walker, împreună cu mesajul: “Ultima scenă filmată împreună. Era un sentiment unic de desăvârşire, de mândrie pe care o împărţeam, într-un film pe care îl finalizam…magia era captată….şi acum, pe cât de departe am ajuns, Fast and Furious 7 va fi lansat…pe 10 aprilie 2015. Ar fi vrut ca voi să ştiţi primii”.

Filmul, al şaptelea din această franciză cu maşini de curse, trebuia iniţial să fie lansat pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures. La câteva zile după accident, în care şi-a pierdut viaţa şi şoferul în care se afla Paul Walker, studiourile Universal au suspendat filmările pentru noul film al francizei.

C.A.