Vila în care a fost asasinat Gianni Versace, vândută cu 41,5 milioane de dolari

foto: forbes.com
foto: forbes.com

Luxoasa vilă din Miami (SUA) unde a trăit creatorul italian Gianni Versace – și în care acesta a fost asasinat în 1997- a fost vândută la licitație, cu 41,5 milioane de dolari, grupului imobiliar VM South Beach LLC, transmite AFP, citat de Agerpres.

“Este o afacere bună și suntem mulțumiți”, a declarat Lamar Fisher, un responsabil al casei de licitație Fisher Auctions. Potrivit AFP, la licitație s-au prezentat trei ofertanți : VM South Beach LLC, fiul magnatului imobiliar Donald Trump și Glenn Straub, care deține și Palm Beach Polo & Country Club.

Prețul de plecare pentru “Casa Casuarina”, o vilă construită în anii ’30, cu 10 camere și două terase, din care una spre plajă, a fost de 25 de milioane de dolari. Gianni Versace a cumpărat imobilul în 1992 cu 2,9 milioane de dolari. Cinci ani mai târziu, designerul a fost asasinat în această vilă de ucigașul în serie Andrew Cunanan.

În ultimii ani, casa a fost transformată în hotel, dar, din cauza problemelor financiare, proprietarii săi au decis să o scoată la vânzare.

R.M.

NICIUN COMENTARIU