28.9 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 19:36
No menu items!

Vigilență maximă! O mașină de filaj ar fi fost ridicată de Poliția Locală, fără ca ofițerii de la flagrant să știe. Poliția NEAGĂ

spot_img

Un caz incredibil pentru polițiștii de la Brigada Antidrog din Capitală s-ar fi petrecut zilele trecute. Aflați în timpul unui flagrant, ofițerii nu ar fi observat că mașina adusă pentru filaj, cu tehnică pe ea, ar fi fost ridicată de Poliția Locală decât după ce au vizionat imagini de pe o cameră de supraveghere din zonă. Poliția neagă însă incidentul.

Conform spynews.ro, Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) ar fi rămas fără o mașină pe care era tehnică de filaj, pe care au parcat-o pe o stradă din Capitală, în timpul unui flagrant la o grupare de suspecți de trafic de droguri.

Vigilență maximă din partea polițiștilor antidrog, deoarece niciunul dintre ei nu ar fi observat că mașina a fost ridicată de Poliția Locală. Când s-au trezit că autovehiculul cu tehnica de supraveghere a dispărut, au crezut că a fost furat. Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă i-au lămurit însă. Automobilul ar i fost luat, cu o platformă, de către Poliția Locală Sector 2!

Poliția a dat o precizare, susținând că nicio mașină de la filaj nu a fost ridicată de Poliția Locală sector 2.

„În urma verificărilor efectuate, nu au rezultat date care să confirme aspectele menționate în articolele de presă. Nu a fost ridicată vreo autospecială de poliție, din unitatea administrativă în cauză, aspect confirmat, în scris, și de reprezentanții instituției abilitate cu ridicarea autovehiculelor”, se arată într-un comunicat al IGPR, ulterior publicării informației de către jurnaliști.

M. Nedelcu