4.9 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 23:20
No menu items!

VIDEO/ Zeci de descinderi într-un dosar privind tăieri ilegale de copaci. Polițiștii verifică firme și un ocol silvic din Bistrița-Năsăud

spot_img

Anchetatorii fac, miercuri dimineață, 25 de percheziții în județul Bistrița-Năsăud, într-un dosar în care este cercetată activitatea unui grup infracțional organizat implicat în tăierea ilegală de copaci și infracțiuni de fals.

Potrivit Poliției Române, polițiștii din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice au descins la sediile unor operatori economici, sediul unui ocol silvic și locuințele unor persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori, fals intelectual și uz de fals.

La percheziții participă și polițiști și luptători de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Bistrița-Năsăud, Mureș, Maramureș, Suceava, Alba, Hunedoara, Cluj, Covasna, Sălaj, Bihor, Sibiu și Satu-Mare, precum și reprezentanți ai Serviciului Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud și ai Gărzii Forestiere Cluj.

                                                                                                                   Adina Silav