25.3 C
București
joi, 18 august 2022 - 1:32
No menu items!

VIDEO/ Incident la decernarea premiilor Oscar. Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pe scenă, după o glumă despre soția lui

spot_img

Un moment absolut incredibil a avut loc pe scena premiilor Oscar 2022. Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, după o glumă făcută pe seama soției sale. 

Gazda a făcut o aluzie despre coafura inedită a soției lui Will Smith, actrița Jada Pinkett Smith. Se pare că nici aceasta nu ar fi apreciat gluma lui Chris Rock, fiind filmată dând ochii peste cap în timp ce stătea lângă soțul ei.

Pinkett Smith a fost deschisă în legătură cu lupta ei cu alopecia, o boală autoimună care duce la căderea părului.

Will Smith s-a ridicat rapid de pe scaun și l-a lovit pe Rock peste față.

Potrivit reporterului CNN, Stephanie Elam, care se află în audiență, s-a putut auzi clar când Rock a fost lovit. Potrivit acesteia, Smith i-ar fi cerut lui Rock să nu mai pronunțe numele soției lui.

Rock a răspuns: „Oh, wow. Will Smith tocmai m-a pocnit zdravăn!”. El a continuat ulterior: „Aceasta a fost cea mai grozavă noapte din istoria televiziunii”.

Aproximativ 40 de minute mai târziu, Smith s-a întors pe scenă pentru a accepta Oscarul pentru cel mai bun actor și și-a cerut scuze colegilor săi nominalizați, dar nu l-a menționat și pe Chris Rock. A acceptat cu lacrimi în ochi premiul pentru rolul lui Richard Williams, în filmul „Regele Richard”.

Chris Rock a refuzat să depună plângere împotriva lui Will Smith

Poliția a transmis că Chris Rock a refuzat să depună plângere împotriva lui Will Smith, după ce actorul l-a lovit pe scenă. Aceasta înseamnă că Departamentul de Poliție din Los Angeles nu va investiga și nu va urmări posibilele acuzații împotriva lui Smith.

„Entitățile de investigație ale LAPD sunt la curent cu un incident între două persoane în timpul programului Premiilor Academiei”, a spus departamentul într-un comunicat, potrivit NBC News.

                                                                                                           Adina Silav