6.5 C
București
miercuri, 1 februarie 2023 - 18:03
No menu items!

VIDEO VIRAL. Solidaritatea din ogradă. Un cocoș și o capră au salvat o găină atacat de un șoim

spot_img

Imagini incredibile au fost surprinse într-o gospodărie din Olanda. O găină a fost atacată de un șoim, iar un cocoș a reacționat rapid luându-se la trântă cu șoimul. Salvarea le-a venit de la o capră care a reușit să alunge pasărea urișă. Incidentul a fost surprins de o cameră video de supraveghere, informează News.au.

Proprietarul fermei, a povestit că a fost alerat de zarva care se auzea din curte. A văzut, cum cocoșul a sărit să-și apere găina, in timp ce alte păsări din ogradă se ascundeau pe unde puteau d efrica șomului.

„Am fost așa de mândru de cocoșul și capra care au sărit în ajutorul găinii noastre”, a declarat Beets pentru South West News Service (SWNS). „Am fost ușurat să văd că acest cocoș a supraviețuit”.

Filmarea realizată de o cameră de supraveghere aflată pe terenul fermei a surprins momentul în care șoimul se năpustește asupra găinii, iar penele ei zboară în toate părțile. Imediat, un cocoșul îi sare în ajutorul. Nici capra fermeirului nu a stat de o parte și s-a băgat imediat în luptă. Ea a reușit să alunge șoimul.

Bătălia a durat 12 secunde. Găina s-a ales cu leziuni minore.