17.4 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 5:24
No menu items!

VIDEO. Urs lovit de două mașini pe DN1

spot_img

Un urs a fost lovit, joi seară, de două maşini, consecutiv, în timp ce încerca să traverseze DN1. Accidentul s-a produs în zona localității Cornu, din județul Prahova.

Ursul şi-a făcut apariţia pe DN1, joi 14 aprilie, ieşind dintr-o zonă cu multă vegetaţie aflată pe marginea drumului, fugărit din câte se pare de o ursoaică cu pui. 

„În jurul orei 19:30, pe DN1- Cornu-KM 99+800, pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă și a fost acroșat de un autoturism. Ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroșat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploiești-Brașov.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, rezultatele au fost negative. Ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat.

La acest moment, polițiștii asigură zona atât în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât și în vederea protejării cetățenilor.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Prahova pentru verificarea stării animalului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova.

Raluca Dan