5.7 C
București
marți, 5 martie 2024 - 6:35
No menu items!

VIDEO. Un srilankez dat afară de la un fast-food din mall-ul Plaza a furat seiful cu bani şi a vrut să fugă din ţară

spot_img

Un bărbat de 36 de ani, cetăţean străin, este suspectat că a furat un seif cu bani dintr-un restaurant din București unde lucrase până în urmă cu o lună. Suspectul a fost prins pe aeroportul Otopeni, când ar fi vrut să plece în Sri Lanka.

 ”La data de 27 ianuarie 2024, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 6 au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 19.600 de lei”, anunţă Poliţia Capitalei.

În data de 20 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către managerul unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, în intervalul 19/20 ianuarie 2024, între orele 22.00-07.30, din incinta unui restaurant cu punct de lucru în Sectorul 6 ar fi fost sustras un seif metalic, în care se aflau peste 19.600 de lei.

Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 6, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, cetăţean străin.

La data de 27 ianuarie, el a fost depistat în incinta unui aeroport din Capitală şi a fost dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Surse apropiate anchetei au declarat că este bărbatul fusese angajat al restaurantului de la Plaza Mall şi fusese concediat cu o lună înainte de comiterea furtului.

El a fost depistat pe Aeroportul ”Henri Coandă” când se pregătea să plece spre Sri Lanka.

                                                                                                     Adina Bucur Silav