7.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:08
No menu items!

VIDEO. Un șofer din Cluj a dat peste o cămilă în trafic: ”E normal să fie și cămile, dacă prețurile sunt ca în Dubai!”, reacția internauților

spot_img

Un șofer a avut o experiență inedită în timp ce circula pe drumul dintre Cluj-Napoca și Feleacu. În față i-a apărut din senin o cămilă și s-a crezut în Dubai. Mamiferul, de aproape 2 metri înălțime, se oprise pe carosabil și privea liniștit în jur. Imaginile au fost publicate pe TikTok, unde au stârnit amuzamentul internauților. „Este de la noi din curte. O lăsăm afară cât vrea. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, au declarat proprietarii animalului pentru Știri de Cluj.

Imaginile cu cămila au fost postate pe TikTok. Reprezentanții Wonderland Resort susțin că au adus-o din Austria și vor să înființeze aici un parc zoo pe circa 20 de hectare.

”Este de la noi din curte. Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte”, spun cei de la resort. Ei bine, acum cămila umblă liberă în toată zona.

”O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mănânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, precizează cei de la complexul turistic.

Internauții care au văzut imaginile au comentat, amuzându-se: ”E normal să fie și cămile, dacă prețurile sunt ca în Dubai!”.

@dru26x

Fain la Cluj 🤣😳 #camila #clujnapoca #fyp #5pasidebine #fypシ #trending #romania #feleacucluj #amuzant #like

♬ original sound – Dru26x

D.Constantin