33 C
București
duminică, 21 iulie 2024 - 19:11
No menu items!

VIDEO/ Un sibian se laudă cu drifturi printre mașini. Poliția îl caută

spot_img

Un sibian a publicat mai multe imagini, după ce s-a filmat făcând drifturi printre mașinile aflate în trafic. Polițiștii au deschis o anchetă și îl caută acum pe șoferul inconștient.

Un tânăr s-a urcat la volanul unui BMW și a dat câteva ture într-un sens giratoriu din Sibiu, fără să-i pese de restul participanților la trafic.

“Capul răutăților. Doing donuts in my M4 Competition”, a scris Liviu Muntenaș, pe contul său de Instagram, în dreptul imaginilor în care este filmat în sensul giratoriul de la intrarea în Cimitirul municipal din Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

Distracția acestuia a atras nu numai mii de aprecieri și zeci de comentarii pe rețelele de socializare, ci și atenția polițiștilor.

”La nivelul Biroului Rutier Sibiu se efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale în consecință”, au transmit reprezentanții Poliției.

Nu ar fi prima data când tânărul se laudă pe rețelele de socializare cu performanțele mașinilor pe care le conduce pe străzile din Sibiu. În vara anului trecut s-a filmat în timp ce conducea cu 140 de km/h pe bulevardul Vasile Milea. Atunci, polițiștii nu l-au sancționat, pentru că nu l-au putut identifica pe șofer din imagini, mai arată sursa citată.  

SURSA VIDEO: Turnul Sfatului