-2.5 C
București
luni, 6 februarie 2023 - 1:11
No menu items!

VIDEO Un român a intrat cu mașina pe o plajă din Grecia. I-au luat-o cu tractorul

spot_img

Un român aflat în vacanță în Grecia a primit o lecție usturătoare de la autoritățile grecești. S-a comportat ca în România și a intrat cu mașina pe plajă. Administratorii plajei au apărut imediat cu un tractor și fără să stea o secundă la discuții au confiscat mașina românului.

O româncă aflată în vacanță într-o stațiune din Halkidiki a filmat momentul. Mașina avea numere de România, a scris turista pe un cunoscut forum al călătorilor în Grecia, pe Facebook.

„Dacă ați reușit să treceți de vama fără controale (că doar pe noi fraierii ne controlează) și ați ajuns la destinația dorită, atunci nu uitați că nu mai sunteți la Mamaia și câțiva pași în plus nu fac rău…. exemplu domnul din filmare cu numere de RO. În rest, aceeași Grecia pe care o știm cu toții”, a scris Alina Zamfirescu.

Postarea și filmulețul româncei au devenit virale și au adunat sute de comentarii.

Recent, ministrul Mediului a anunțat că intenționează să înăsprească pedepsele pentru acei șoferi care intră cu mașinile pe plaje sau în parcuri naturale. Una dintre măsurile anunțate este confiscarea pe loc a autoturismului. 

C.D.