12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 14:13
No menu items!

VIDEO Un polițist este acuzat că a bătut o femeie până la leșin pentru că nu purta mască. Polița Arad anchetează

spot_img

IPJ Arad a declanșat o anchetă după ce un polițist ar fi bătut o femeie din localitatea Buteni, pentru că nu purta mască. Agentul e acuzat că ar fi lăsat femeia inconștientă pe stradă, iar aceasta a fost luată de o ambulanță și dusă la spitalul din Ineu. Localncii au postat pe rețelele sociale imagini cu femeia luată de SMURD în stare de inconștiență.

Pe imagini se observă un număr mare de localnici adunați în jurul echipajului SMURD sosit pentru a-i acorda îngrijiri medicale unei femei. O femeie vorbește la telefon și afirmă că persoana ar fi fost bătută de polițiști pentru că nu ar fi purtat mască în timp ce se afla pe stradă.

IPJ Arad confirmă faptul că miercuri, 12 mai, la numărul de urgență 112, s-a făcut o sesizare cu privire la acest eveniment, însă până la această oră nu a fost depusă vreo plângere.

„Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.