22.4 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 15:15

VIDEO Un pieton aflat pe zebră a fost lovit în plin și aruncat zeci de metri de un șofer neatent. Omul a murit la spital

spot_img

Bărbatul abia apucase să facă doar câțiva pași pe trecerea de pietoni, când o mașină l-a lovit în plin, aruncându-l în aer câțiva metri, apoi s-a prăbușit pe caldarâm. Accidentul a avut loc în localitatea Scorniceşti, chiar pe drumul european E 574 și a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Din nefericire, omul nu a supraviețuit impactului și a murit la spital.

Din imagini se observă că, în timp ce omul se angajase regulamentar în traversarea străzii, mașinile care circulau în ambele sesnuri nu așteptau la trecerea. Un tractor a trecut chiar prin fața pietonului, cu o secundă înainte ca o mașină venită din celălalt sens să îl spulbere pe bărbatul de 65 de ani.

„La data de 05 iulie a.c., ora 15.04, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 65, în localitatea Scorniceşti.

În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Slatina şi un pieton, un bărbat, de 69 de ani, din oraşul Scorniceşti”

În urma coliziunii, pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde ulterior a decedat“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, potrivit Adevărul.ro.

Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului, au mai stabilit poliţiştii care fac în continuare cercetări într-un dosar deschis pentru infracţiunea de ucidere din culpă.