18.2 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 20:29

VIDEO Un parlamentar indian promovează un leac minune împotriva Covid-19: Urina de vacă

spot_img

Un parlamentar indian promovează un leac neobișnuit împotriva COVID: urina de vacă, care, spune el, este eficientă împotriva multor boli.

Parlamentarul Surendra Singh, din partidul The Bharatiya Janata, a făcut public un video în care dă pe gât o porție de „gaumutra”, care ar fi secretul sănătății, relatează publicația Daily Star.

Băutura miraculoasă este, potrivit acestuia, un amestec de trei măsuri de urină de vacă turnate într-un pahar cu apă. Mai mult, „medicamentul” trebuie băut pe stomacul gol, dimineața, și nu trebuie mâncat sau băut nimic după el timp de o jumătate de oră, explică politicianul indian.

El recomandă și o rasă anume de vacă de la care trebuie băută urina, Patanjali. „Medicamentul” este disponibil în formă lichidă sau capsule, care sunt mai ușor de înghițit.

Multi indieni beau urină de vaca care elimină toxinele din corp și ar reprezinta un tratament eficient pentru obezitate, diabet sau chiar cancer. Ei sustin că nu numai urina ar fi bună contra coronavirusului, ci și chiar balega de vacă.  

COVID-19 face ravagii în India. Sâmbătă, India a ajuns la un record negativ de 4187 de decese provocate de COVID-19 și mai bine de 400.000 de noi infectări.