28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 16:23
No menu items!

VIDEO. Un leu scăpat de la circ s-a plimbat nestingherit pe străzile orașului

spot_img

Un leu care a fugit de la circ s-a plimbat sâmbătă pe străzile oraşului italian Ladispoli, anunţul referitor la prezenţa leului fiind făcut chiar de primarul localităţii, într-o postare pe Facebook.

„Un leu a scăpat de la circ. Vă rugăm să fiţi foarte atenţi şi să evitaţi călătoriile până la noi ordine”, a transmis sîmbătă edilul.

El a fost criticat de localnici pentru că a permis accesul circului în oraş, cu animale sălbatice periculoase, primarul amintind că nu el este cel care dă astfel de autoizaţii şi că în urmă cu mai mulţi ani a pierdut un proces referitor la utilizarea animalelor sălbatice în spectacolele de circ.

Şase ore mai târziu, el a transmis că leul a fost sedat şi capturat, fiind preluat de personalul circului, mulţumind Poliţiei, carabinierilor, Pompierilor, Poliţiei Locale şi Provinciale, şi tuturor voluntarilor care au participat la acţiune.

De asemenea, şi-a exprimat speranţa ca acest episod să trezească nişte conştiinţe şi să poată fi pus capăt exploatării animalelor în circuri.

D.Constantin