3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 5:11
No menu items!

VIDEO/ Un contrabandist de țigări s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu. A reușit să fugă, deși polițiștii au tras mai multe focuri de armă

spot_img

Un contrabandist a reușit să scape de polițiștii de frontieră din Suceava, după ce s-a răsturnat cu mașina, plină cu țigări, într-un pârâu.

Potrivit Poliției de Frontieră, polițiștii de frontieră au încercat să-l oprească, marți seară, pe șoferul unui autoturism de teren, care se deplasa dinspre frontiera de stat spre localitatea Brodina, județul Suceava.

Șoferul a efectuat o manevră bruscă de întoarcere pentru a evita polițiștii de frontieră, însă autoturismul s-a răsturnat într-un pârâu. Bărbatul aflat la volan a ieșit din mașină și a fugit spre o pădure din apropiere, reușind să scape, deși polițiștii de frontieră au tras cinci focuri de avertisment, în plan vertical.

Autoritățile au trecut la monitorizarea zonei, pentru identificarea și reținerea șoferului respectiv, iar autovehiculul acestuia a fost dus la sediul instituției. Acolo, s-a constatat că în mașină erau 13.490 de pachete cu țigări de Duty Free, în valoare de 158.000 de lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 6.000 de lei, a fost indisponibilizat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

                                                                                                                 Adina Silav