33.6 C
București
vineri, 19 august 2022 - 19:28
No menu items!

VIDEO / Un bărbat de 63 de ani a murit după ce a fost evacuat de polițiști dintr-un local cuprins de un incendiu

spot_img

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Pitești a murit după o intervenție a poliștilor, care l-au scos afară dintr-un local cuprins de flăcări și l-ar fi bruscat. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și n-a mai putut fi salvat de medici.

Poliția susține că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, arefuzat să iasă din incintă, iar când a fost somat, a decvenit recalcitrant, astfel că ”s-a procedat la evacuarea sa, fără a se folosi forța excesivă”.

Cadrele medicale au declarat decesul bărbatului care ar fi intrat în stop cardio-respirator în timp ce era evacuat de poliţişti. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a izbucnit în bucătăria restaurantului, la faţa locului intervenind şi un echipaj de pompieri.

Ministrul de interne, Lucian Bode, a declarat, vineri, într-o cofernință de presă la care a participat alături de premierul Florin Cîțu, că în acest caz, a fost declanșată o anchetă și că este ”convins că se va face urgent lumină în acest caz, cine este vinovat de moartea acestui om indiferent cum s-a comportat el”.

Emanuel Stan