0.8 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022 - 21:24
No menu items!

VIDEO Un bărbat cu cagulă a intrat noaptea peste o familie, din Constanța. A violat o fată, apoi i-a ucis tatăl

spot_img

Bărbatul ucis avea 41 de ani și a fost înjunghiat de atacator în momentul în care a încercat să își salveze fiica. Agresorul, care era mascat cu o cagulă, a pătruns în locuință și atacat-o pe fata cea mare a familiei și a violat-o. Tatăl ei a încercat să o salveze însă individul l-a atacat cu un cuțit, relatează Ziua de Constanța.

Atacul a avut loc în jurul orei 3.30 dimineața. 

„M-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surpinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau”, a povestit fratele victimei potrivit Ziua de Constanța.

Vecinii au povesit că au aflat de la membrii familiei cum s-ar fi petrecut faptele. Soția bărbatului ucis ar fi fost legată în baie de către atacator, apoi ar fi obligat-o pe fiica cea mai mare a familiei să intre într-un dormitor unde a siluit-o. La toate cele petrecute ar fi fost martori și ceilalți doi copii minori ai familiei.

Atacatorul încă nu a fost identificat.