24.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 17:07
No menu items!

VIDEO. Un bărbat a încercat să jefuiască o gelaterie cu un pistol de jucărie. Vânzătoarea l-a oprit, lovindu-l cu polonicul în cap

spot_img

Tentativă de jaf eşuată într-o gelaterie din Argentina. Un bărbat a încercat să fure încasările cu un pistol de jucărie, însă reacţia vânzătoarelor l-a luat prin surprindere: femeile nu s-au speriat şi au tăbărât pe el cu pumnii şi cu picioarele. Una dintre ele îl loveşte inclusiv cu un polonic în cap, potrivit infobae.com.

Incidentul s-a petrecut duminică seara în oraşul argentinian Rosaria. Individul în vârstă de 33 de ani a intrat în gelaterie şi s-a apropiat de tejgheaua unde se afla casa de marcat. A aşteptat agitat să îi vină rândul să fie servit. 

După ce s-a săturat să aştepte, şi-a scos pistolul de jucărie şi a început să îi ameninţe pe angajaţi. Persoana de la tejghea, speriată, a deschis casa de marcat, însă o altă angajată a observat întreaga scenă şi a acţionat.

Victoria, o tânără de 20 de ani, servea îngheţata în momentul atacului. Tânăra nu s-a pierdut deloc cu firea şi l-a urmărit, cu un polonic în mână, pe individul care încerca să fugă cu banii. La uşă, aceasta l-a prins şi l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, apoi l-a trântit la podea, iar colega ei a reuşit să sune la poliţie. Umilit, hoţul a început să strige „opreşte-te, stop” şi le-a implorat pe femei să-l lase să plece.

Hoţul: Te rog!

Victoria: Nu!

Hoţul: Dă-mi drumul. Nu am ce mânca.

Victoria: Scuze, dar nu.

Hoţul: E prima dată când am făcut asta.

Victoria: Dacă o faci şi o singură dată, o vei face din nou.

Hoţul: Te rog, lasă-mă să plec.

În jurul orei 21:19, poliţia din Santa Fe a sosit la locul incidentului şi l-au arestat pe individ. Potrivit autorităţilor, hoţul a fost identificat drept Joel Emanuel Cerda, în vârstă de 33 de ani. Cerda a lucrat chair şi la trei joburi, simultan, cel puțin până la sfârșitul anului trecut şi a primit contribuții de la un cunoscut lanț de supermarketuri.

D.Constantin