32.2 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 17:36

VIDEO Trei români și un ucrainean, prinși când vindeau țigări netimbrate. Au fost confiscate țigări de aproape 70.000 de lei și ridicate patru mașini

spot_img

Polițiștii au prins la Suceava patru persoane care au vândut ilegal țigări în valoare de aproape 70.000 de lei. Au fost confiscate țigările și au fost ridicate patru mașini folosite de aceștia la transport.

Poliția Capitalei – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, în continuarea activităților desfasurate într-un dosar instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a prins în flagrant, pe raza municipiului Suceava, 4 bărbați, 3 cetățeni români și un cetățean  ucrainean. Aceștia tocmai vânduseră peste 167.000 de tigarete provenite din contrabandă, fără timbre, pentru care au încasat 68.500 de lei, în bancnote marcate în prealabil.

La controlul corporal efectuat, precum și la verificarea autoturismelor folosite, a fost identificată și ridicată suma de bani, precum și alte mijloace de probă.

Tigaretele au confiscate, iar cele patru mașini folosite de persoanele respective au fost ridicate de  anchetatori pentru cercetări.

Poliția Capitalei precizează că au fost puse în aplicare și 3 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Suceava.

Cei patru bărbați au fost conduși la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, iar cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.