17 C
București
marți, 15 iunie 2021 - 20:16

VIDEO Tragedie evitată într-o fracțiune de secundă. “Uite aşa mori nevinovat”

spot_img

Camera de bord a unei mașini a suprins manevra unui șofer care ar fi putut provoca un accident cu urmări deosebit de grave. Imaginile au fost înregistrate pe DN2 E85 și au fost postate pe facebook. ”Uite aşa mori nevinovat pe E85, ieşire Râmnicu Sărat spre Buzău”, a scris autorul postării.

 

În imagini se observă cum o autoutilitară iese de pe un drum lateral și face stânga pe DN2. Șoferul a călcat pedala de accelerație fără să se asigure.

Nu a observat un autoturism care venea în viteză din partea dreapta. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă și numai prezența de spirit a șoferului a făcut să fie evitată o targedie.

Șoferul autoturismului a tras de volan, părăsind pentru moment carosabilul, a intrat într-un scurt balans, dar din fericire, conducătorul auto, cu reflexe excelente, a reușit să redreseze mașina și să evite o nenorocire.

Imaginile au fost surprinse în seara zilei de 23 mai, la Oreavu. ”Uite aşa mori nevinovat pe E85, ieşire Râmnicu Sărat spre Buzău”, a scris autorul postării.