10.5 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 12:00

VIDEO Tragedia de la Sibiu, soldată cu patru morți, surprinsă de o cameră de bord

spot_img

Tragedia a avut loc vineri dimineața la intrarea în Sibiu. Camera de bord a unei mașini din trafic a surprins Dusterul rulând pe șosea fără să aibă viteză mare. Câteva secunde mai târziu camera surprinde impactul. Dusterul intră în intersecție este izbit cu putere de un camion și târât zeci de metri.

Accidentul a avut loc la ora 8.12, la intersecţia dintre Calea Şurii Mici şi DN 7H, care face legătura dintre A1 şi DN 1.

La volanul Dusterului era un şofer de 71 de ani din Prahova, alături de el soţia, 69 de ani, iar în spate un cuplu din Braşov, 64 şi 63 de ani.

Şoferul s-a încadrat pe banda din stânga pe Calea Şurii şi intenţiona să facă la stânga pe DN1, care e drum cu prioritate în acea intersecţie. Dusterul a ieşit la Drumul Naţional şi pe imaginile filmate de o cameră de bord se vede cum e lovit în plin şi împins metri buni, până când loveşte un BMW X7 care venea regulamentar din sens opus.

„La faţa locului s–a intervenit prompt pentru descarcerarea celor patru persoane, 2 bărbaţi şi două femei. Din păcate, toate cele 4 persoane prezentau leziuni incompatibile cu viaţa”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Momentul în care autoturismul Duster este spulberat de un TIR