13.3 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 2:56
No menu items!

VIDEO Trafic blocat pe Autostrada Sibiu-Deva. O mașină încărcată cu băuturi s-a răsturnat și a luat foc

spot_img

Traficul este blocat pe Autostrada Sibiu Deva după ce o mașină încărcată cu băuturi s-a răsturnat și a luat foc. Coloanele de mașini se întind pe doi kilometri. La fața locului sunt mai multe echipaje de pompieri și poliție.

Accidentul a avut loc pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, în zona localităţii Şibot.

”Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 339, pe sensul către Deva, în apropierea localităţii Şibot, judeţul Hunedoara, un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a acroşat parapetul median şi s-a răsturnat pe banda de urgenţă, apoi a izbucnit un incendiu”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul rutier este oprit pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

În zona accidentului s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

VIDEO AICI