25.8 C
București
luni, 26 septembrie 2022 - 18:55
No menu items!

VIDEO Suporterii, supravegheați din elicopter la finalul meciului dintre Ucraina și Macedonia de Nord (2-1)

spot_img

Macedonia de Nord a pierdut ambele meciuri de pe Arena Națională de la EURO 2020. După înfrângerea cu Austria, scor 3-1, a urmat un alt eșec, în fața Ucrainei. Ucraina a învins Macedonia de Nord în Grupa C, scor 2-1, iar trupa lui Andriy Shevchenko a bifat prima victorie la EURO după o pauză de 9 ani. La final de partidă, plecarea suporterilor a fost atent supravegheată din elicopterul Inspectoratului General al Aviației din MAI.

Ultima victorie a Ucrainei la Campionatul European a avut loc pe 11 iunie 2012, atunci când s-a impus în fața Suediei cu 2-1.

Echipa lui Shevchenko s-a impus cu 2-1, după un meci cu două penalty-uri, dar nu a fost un motiv de dezamăgire pentru macedoneni, chiar dacă acest eșec este echivalentul unei eliminări de la turneul final.

Macedonenii au mai rămas în tribune chiar și după fluierul final pentru a-și aplauda favoriții și pentru a cânta alături de ei. Chiar dacă nu s-au bucurat de o victorie la București, suporterii s-au bucurat de primul turneu final din istorie.