10.5 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 12:56

VIDEO/Spectacole de lumini și proiecții pe fațada Palatului Parlamentului, la iMapp Bucharest 2021

spot_img

Pe 18 septembrie debutează iMapp Bucharest 2021, cel mai mare eveniment de new media art din România și în top 3 concursuri de video mapping la nivel internațional.

Evenimentul va începe la ora 17.00, în Piața Constituției, iar intrarea este liberă.

Șase echipe internaționale, premiate la festivaluri de renume din Germania, Japonia, România, Statele Unite ale Americii, Ucraina și Ungaria își vor disputa titlul iMapp Bucharest 2021 – Winners League.

Lucrările artistice ale echipelor participante vor fi redate pe cea mai mare suprafață de proiecție din lume, fațada Palatului Parlamentului de 23.000 mp.

A șaptea ediție a evenimentului are tema „The Show Must Go On”, iar conform organizatorilor, „prezintă domenii de impact în societatea contemporană (artă, muzică, sportul, educația și turismul), care au capacitatea de a se reinventa și de a asigura efervescența și dinamismul unei vieți care ne-a lipsit tuturor atât de mult”.

Accesul este permis exclusiv persoanelor care prezintă documente care să ateste că sunt vaccinate cu schema completă, cu test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. 

                                                                                                                   Adina Silav