32.2 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 17:49

VIDEO Şoşoacă, scandal la centrul de vaccinare din Piaţa Constituţiei:”Nu mai există mediu aseptic. Ne putem vaccina ca vitele”

spot_img

Diana Șoșoacă a făcut scandal la centrul de vaccinare drive-through din Piața Constituției. S-a certat cu medicii acuzând că oamenilor cărora li se injectează serurile anti-COVID-19 nu le sunt prezentate și efectele adverse. 

“Hai să vedem și noi cum are loc un act medical în mijlocul străzii, într-un mediu septic. Se stă la coadă la vaccin cu mașina. Nu se mai face în spital, nu mai există mediu aseptic, nu mai există nimic. Ne putem vaccina ca vitele. Unde se țin aceste vaccinuri la -80 de grade?”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatoarea l-a luat la rost pe un medic, căruia i-a cerut explicații legate de vaccinare.

Şoşoacă: Voiam să vă întreb cu ce vaccinuri se vaccinează aici. Înţeleg, doar cu Pfizer. Oamenilor ce le este adus la cunoştinţă cu privire la vaccin?

Medic: În legătură cu ce?

Şoşoacă: Cu vaccinul

Medic: Beneficiile

Şoşoacă: Efectele adverse le sunt aduse la cunoştinţă?

Medic: Nu

Şoşoacă: De ce? Să-mi spuneţi efectele adverse, sunt cunoscute. Nu mi le prezentati? Spuneţi-mi efectele adverse.

Medic: Febră, frisoane, dureri de cap, dureri musculare la locul vaccinarii. Acestea sunt cele minime. Cele medii pot fi trombotice dupa orice vaccin

Şoşoacă: Ce se întâmplă cu persoana după cele trombotice? Ce poate să păţească?

Medic: Tromboză periferica care duce cel mai mult la AVC

Şoşoacă: AVC. Cel mai simplu? Ştii că poţi să rămâi paralizat? Poţi să şi mori.

Medic: Cine vine la vaccin cunoaşte aceste riscuri

Şoşoacă: Cum să le cunoască dacă dvs nu le prezentaţi?

Într-o discuţie cu alt medic, Şoşoacă i-a transmis: „Sunteţi cadru medical. Ştiţi că dvs răspundeţi dacă păţeşte cineva ceva? Cunoaşteţi legea?”.

„Ia mai vorbiţi o dată, ce să fac, să părăsesc zona? Uite că nu vreau, nu vă e ruşine să vorbiţi aşa, v-aţi făcut breasla de râs, needucaţilor”, s-a adresat Şoşoacă cadrelor medicale.

Senatoarea susține că a primit amenințări că i se va pune o bombă pentru că se opune vaccinării.

„Posibil după aceste filmări să păţesc ca la Arad, este avertisment în ce mă priveşte. Dacă tot mă bubuiţi, să vă distrug şi eu, să arăt cum vă bateţi joc de români şi de actul medical. Uitaţi-vă cum sunt duşi ca boii la tăiere şi se aruncă cu capul înainte pentru o vacanţă”, a  adăugat senatoarea.