1.5 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022 - 1:00
No menu items!

VIDEO Sindicaliștii din poliție se toarnă între ei. Comisarul Christian Ciocan, amendat pentru 7 nereguli la legea circulației

spot_img

Comisarul Christian Ciocan, director de comunicare al Federaţiei Sindicatelor Democratice din Poliţia Română şi al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor “Mihai Viteazu”, director și în cadrul MAI, a fost prins încălcând 7 prevederi legale la legile circulației de agenții de la secția 4 din București. Alți colegi, de la sindicatul Europol, au postat imagini cu comisarul Ciocan, care a avut un comportament ”scandalos” față de agenții care îl sancționau.

Potrivit sindicatului Europol din Poliția Română, comisarul Christian Ciocan, director al Unității de Politici Publice din MAI, a fost oprit de o patrulă de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție din București, după ce a pătruns pe o stradă unde era indicatorul „Accesul interzis”. La solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului, potrivit sursei citate, care citează exact cele 7 fapte de încălcare a legii.

”Atitudinea și comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru poziția pe care o ocupă, recurgând la amenințări și intimidări la adresa agenților, și chiar i-a jignit afirmând că nu cunosc legea”, se arată în postarea sindicatului Europol.

Comisarul Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, i- a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.

E. Stan