17.9 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 20:19

VIDEO Simona Halep a spus „Da”. Imagini de la cununia civilă a Simonei Halep

spot_img

Simona Halep a spus DA! Ceremonia civilă a fost oficiată de primarul Constanței, Vergil Chițac, pe malul mării. Simona a fost îmbrăcată într-o rochie superbă și a radiat de fericire. La această oră petrecerea a început într-un cunoscut club din Mamaia, același unde Simona și soțul ei Toni Iuric s-au cunoscut.

Sursa Foto: Pro Sport

Simona Halep (29 de ani) s-a căsătorit miercuri, la Constanța, și i-a fermecat pe toți în momentul în care a ajuns la petrecere! Campioana tenisului a fost nedezlipită de proaspătul soț, Toni Iuruc (41 de ani).

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, și-a unit destinele cu partenerul ei, Toni Iuruc, alături de care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Îmbrăcată într-o rochie superbă, Simona a fermecat pe toată lumea.

La petrecerea de la clubul din Mamaia au început să sosească invitați celebri. Printre ei, Ilie Năstase, Gică Hagi, Gheorghe Popescu și Florin-Radu Răducioiu.

La intrare, a fost montat şi un cort de testare pentru COVID-19 prin care trec toţi cei care participă la acest eveniment.

Vor cânta Dan Bittman, Loredana și formația Pindu.

Sursa Video: Europa Press Ro

                                                                                              C.D.