0.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 15:34
No menu items!

VIDEO/ Scene violente în centrul Timișoarei. Mai multe persoane s-au bătut pe o terasă, aruncând cu scaune și sticle

spot_img

Un scandal monstru a avut loc, marți seară, la o terasă din centrul Timișoarei. Mai mulți romi s-au luat la bătaie, aruncând cu sticle și scaune. A intervenit de urgență Poliția.

Incidentul a avut loc în jurul orei 22.30, mai mulți romi fiind implicați în scandal. Ei au început să arunce cu scaunele de pe terasă, cu sticle și cu alte obiecte pe care le-au avut la îndemână.

Speriați, clienții terasei au sunat la 112.

„Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi. Am avut cea mai seară de cacao în Piața Victoriei. Să fiu nevoită să fug de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun… asta-i capitala culturală europeană?!”, a scris o timișoreancă pe Facebook, care a scăpat din calea scaunelor aruncate între romi.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

“Cu privire la eveniment, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Polițiștii din cadrul Secției 1 Timișoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări pentru identificarea celorlalți participanți”, a anunțat IPJ Timiș.

                                                                                                                   Adina Silav