6.5 C
București
luni, 26 februarie 2024 - 8:54
No menu items!

VIDEO. Scandal la Spitalul Județean Botoșani. Copii tratați printre gândaci

spot_img

O femeie internată cu copilul în Spitalul Judeţean „Mavromati” din Botoşani a filmat gândaci mergând pe pereţii saloanelor şi susţine că pe la ferestrele unității medicale intră aerul rece de afară.

În imaginile postate de femeie pe Facebook se vede cum pe faianţa dintr-un salon de spital, dar şi pe tocurile ferestrelor umblă gândaci. Clipul a fost filmat sâmbătă, 3 februarie, în Secţia de pediatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani, unde tânăra este internată cu copilul.
 
”În imagini se poate vedea cum merg gândaci prin saloane. Mizeria este ruptă parcă dintr-un film de groază şi dacă vă uitați mai bine se poate vedea şi cum intră curentul pe la geam. Venim în spital să ne tratăm copiii şi iei alte boli şi ne mai mirăm şi de ce”, a scris femeia pe Facebook.
 
Unitatea sanitară se află în administrarea Consiliului Judeţean Botoşani, instituie care, potrivit jurnaliştilor locali, a raportat în ultima perioadă investiţii consistente în spital.
 
Reprezentanţii spitalului nu au putut fi contactaţi, đuminică, pentru a prezenta un punct de vedere cu privire la această situaţie.
R. Dan