13.8 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 6:50

VIDEO/ Scandal cu acuzații de fraudă la alegerile USR PLUS Focșani. A intervenit Poliția

spot_img

Polițiștii au intervenit, duminică, la sediul USR PLUS din Focșani, în timpul alegerilor pentru conducerea filialei, după ce au fost lansate acuzații cu privire la fraudarea votului.

“Polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la unele neînțelegeri între mai multe persoane, în municipiul Focșani, în zona Sala Polivalentă. Echipajul sosit la fața locului a aplanat conflictul spontan între o femeie și un bărbat. Verificările continuă, pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile care se impun”, a anunțat IPJ Vrancea.

Într-o înregistrare video, distribuită de subprefectul Radu Țigănuș pe Facebook, apare și numele copreședintelui Dan Barna.

„Avem Poliția cu noi… Așa se organizează alegerile în USR Vrancea de oamenii lui Dan Barna”, spune, printre altele, subprefectul PLUS.

Subprefectu Țigănuș precizează că secretarii de stat Corina Atanasiu și Liviu Mălureanu, care candidează pentru a conduce USR PLUS Focșani și respectiv USR PLUS Vrancea, au dat explicații în fața oamenilor legii pentru cum ar fi fraudat votul. Însă, Atanasiu este cea care a solicitat ajutorul Poliției, în condițiile în care atmosfera din sediul USR PLUS nu era una în care să se poată desfășura alegeri.