20 C
București
vineri, 27 mai 2022 - 2:36
No menu items!

VIDEO Șantajistul de maneliști s-a predat autorităților. Interlopul Lindon Duduianu se consideră nevinovat

spot_img

Căutat pentru tâlhărie, complicitate la șantaj și dat în urmărire generală, interlopul Ștefan Duduianu, zis Lindon, a venit de bunăvoie în România și s-a predat. El a făcut live pe Facebook de pe aeroportul din Birmingham, unde se îmbarca pentru România, și a chemat mascații la Otopeni, ca să-l aresteze.

Lindon Duduianu are 26 de ani și era pe lista Most Wanted a Poliției Române, fiind acuzat de tâlhărie și complicitate la șantaj.

Într-un live transmis pe Facebook de pe aeroportul din Birmingham, bărbatul a spus că se simte nevinovat și că în dosarul lui este un foarte mare abuz.

„Sunt chiar nevinovat și chiar n-am făcut nimic. Dacă eu mă simțeam vinovat sau știam că am făcut ceva, nu mai îmi luam bilet ca să vin acasă, să mă prezint singur. Am o familie, am un copil, de asta am stat până acum aici, în Anglia. Am muncit, am o familie de întreținut”, a spus el.

Lindon mai spune că legăturile lui de rudenie nu-l fac automat vinovat de faptele pentru care e acuzat: „Dacă eu sunt Duduianu sau sunt băiatul lui Cristofor, asta nu înseamnă că am făcut una dintre aceste fapte”.

Lindon Duduianu a fost așteptat de mascați și de familia pe Aeroportul Henri Coandă și arestat imediat după ce a coborât din avion. El a fost dus direct în Arestul Central al Poliției Capitalei.