7.8 C
București
luni, 4 martie 2024 - 0:13
No menu items!

VIDEO. Recruții ruși trimiși la luptă cu măști pentru paintball: „O să umblăm ca-n Star Wars cu porcăria asta”

spot_img

Recruții ruși se plâng au ajuns să fie trimiși la războiul din Ucraina cu măști din plastic pentru paintball și mănuși pentru copii.

Un soldat rus, recrutat într-un oraș din Caucaz, arată că a primit o mască din plastic pentru paintball să-l protejeze de gloanțele ucrainenilor, mănuși pentru copii și un termos.

„Dragă administrație din Stavropol, mulțumim pentru aceste daruri călduroase pentru soldații mobilizați. Obiectul acesta se numește mască de paintball, e făcută din plastic. Ei se gândesc că o să umblăm ca-n Star Wars cu porcăria asta, care nu are niciun sens și niciun scop. Mulțumim pentru lenjeria de corp, pentru haina de ploaie, pentru căciula asta, care măcar e folositoare. Aici avem uniforma călduroasă de iarnă, deși cumva s-a dovedit că soldații și-au făcut singuri cumpărăturile. Un termos de un litru, un obiect folositor, o să ne ajute cu adevărat. Dar cel mai tare lucru pe care l-am primit sunt mănușile tactice pentru copii… nu mă-ncap, nu le vin niciunui soldat”, spune recrutul.           

 

Recrutul mai arată, în filmarea tradusă pe contul de Twitter Wartranslated, că a primit cizme din „cauciuc natural”, niște încălțări subțiri, total nepotrivite pentru a face față unei ierni friguroase, și continuă să mulțumească ironic administrației pentru echipamentele asigurate.

Asta în timp ce camarazii lor, pe care i-a vizitat președintele Vladimir Putin înainte de a pleca pe front, erau echipați după ultimele standarde militare.

                                                                                                                    Adina Silav